tirsdag 10. januar 2012

Tigerstaden: Knapper, kurver og nasjonalromantikk

Så var jeg i Oslo noen dager. Hotell livet hadde vært drepende kjedelig uten noe å finne på:)
Heldigvis kjeder jeg meg sjelden og reiser ikke langt hjemmefra uten et prosjekt eller ti pakket med i kofferten.

Stoffrestene fra Stockholm har fått nytt liv som tre kurver, som nå ligger tilsalgs på Epla. Det er enda litt igjen, men vil spare det litt til andre prosjekter...


Denne ble jo ganske fin ikke sant? Perfekt til å oppbevare dilldall.
Laget på flyturen mellom Bergen og Oslo. Jeg har en tendens til å lage mye rart på flyreiser... Veldig avslappende og en god ide hvis du ikke liker å fly, men du må tåle at folk kikker litt rart når du drar opp heklenålen. Av hensyn til sidemannen anbefales småprosjekter til offentlig transport, lite armslag for å si det slik.I ettermiddag hadde jeg litt tid til overs og tok meg en tur til Storo for å sjekke ut "Nøstet mitt" Dette er den største strikkebutikken i Oslo og en skikkelig snopebutikk for sånne raringer som meg.
Gjett hva jeg fant da! Masse ruller med stoffremser lignende til det jeg kjøpte i Stockholm! De hadde nettopp fått det inn i butikken fra en leverandør som heter Trapilho. Dette er stoffrester fra tekstilindustrien i Portugal og hadde en helt ok pris. Jeg hamstret!I tillegg fant jeg noen nye treknapper til Baby Booties. Synes de er finest med naturknapper.Utvalget på knapper var forøvrig fantastisk, men nå trengte jeg jo ikke det i dag... (Flink jente!)
Garn fra gulv til tak i de beste kvaliteter. (Typisk at jeg ikke klarte å bestemme meg...)

Jeg har masse ideer til hva jeg kan lage nå fremover med dette, så følg med:)
--------------------------

Videre stakk jeg innom Design Torget, en kul, svensk butikkkjede med alt mulig du ikke trodde at du trengte. De har også en grei nettbutikk.
Hva synes du om mine nye kjøkkenkluter? Tacky nasjonalromantisk er vel en dekkende beskrivelse:)Forresten, nå runder jeg straks 1000 visninger av bloggen på første måneden. Tusen takk for hyggelige kommentarer og at du leser det jeg skriver! Du aner ikke hvor mye det betyr for meg!
Tusen tusen tusen takk<3

Ha en strålende kreativ kveld!

1 kommentar: