onsdag 28. mars 2012

Pigelill tar opp arven...

I går var jeg på malekurs på Urdihuset i Bergen.
Jeg var veldig spent i og med at jeg aldri har malt noe annet enn vegger og møbler... I tillegg var min farfar en svært dyktig maler, så jeg følte presset. Han ville forøvrig fylt 83 år i går. En perfekt dato for min maledebut! Her ser dere de to maleriene hans som jeg har på veggen hjemme:
Urdihuset er en utrolig vakker bygning med nydelig interiør, deilig mat og hyggelig atmosfære.  Her kan dere lese mer om dette vakre bygget: Wikipedia Helt nydelig både på utsiden og på innsiden. De har til og med et helt eget spøkelse:)Etter litt teori var det opp på loftet for å male. Jeg valgte å male med blått, brunt, svart og hvitt. Jeg ønsket også rødt som kontrast.
Her ble det ikke brukt pensel, men kredittkort. Perfekt for en bankdame som meg selv:)

Jeg lot meg rive meg og malte i vei. Noe ble bra, noe måtte males enda ett strøk, og på ett tidspunkt så det ut som åsted for groteske mord... Rødfargen måtte med andre ord modereres.

Jeg ble liksom ikke helt fornøyd.... før jeg snudde det opp ned!
Med god hjelp og kyndig veilledning fra kunstner Janne Gullaksen ble resultatet over all forventning!Anbefaler alle å ta en tur og prøve selv!

Kanskje jeg har fått meg en ny hobby? hm...

7 kommentarer:

 1. Jeg synes det ble utrolig flott! Hadde vært spennende med kurs, men vi får se hvordan veien videre blir :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig kommentar:) Det var mye gøyere enn jeg hadde trodd. Blir nok ikke malerier på Epla med det første, men godt mulig jeg prøver å male mer litt sånn på gøy!

   Slett
 2. Så flott bildet ble! Det ligger nok i familien :-) Blir spennende å se om du kommer med mer kunst! God påske

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Vi får se hva som skjer. Plutselig blir det mer maling! Ha en flott påske:)

   Slett
 3. Wow! Kult bilde! Dette kunne jeg godt hatt på veggen i stua:) Og dette var første gang du malte? Det MÅ du jo fortsette med:)

  Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å tusen takk:) Det henger på veggen min. Vi får se hva som skjer videre... akkurat nå er det så travelt at det kreative har måttet vike mer enn jeg liker:( God helg!

   Slett
 4. Det ble kjempe stilig! I like!

  SvarSlett