søndag 11. mars 2012

Travle tider...

Enda en gave er klar til en heldig bursdagsjente! Håper hun liker det da...

Svigermor fylte år i uken som gikk, og da forventes det vel at jeg skal glimte til med noe. Så da måtte jeg gjøre det da! Ikke minst må jeg jo si at det er en glede å lage til overraskelser:)

Min store "greie" har jo blitt fototrykk i det siste, noe som også nå er lansert som eget produkt hos Pigelill på Epla. Ideen er at alle kan bestille slike puter med akkurat det motivet de selv ønsker. En perfekt gaveide:) Bare å ta kontakt hvis du vil bestille.

Temaet for denne gaven er rett og slett "Bestemor":)

Jeg tok utgangspunkt i bilder vi tok hos fotograf for noen år tilbake. Overførte bildet til strykebildet og sydde en pute av hvitt bomullstoff. Baksiden er konvoluttåpning, str 40x40 cm, perfekt sofapute.

Resultatet ble slik:Mange flotte bilder av ungene og ett med alle 5. Perfekt!

Sammen med denne får hun også verdens søteste Bestemor-bok fra ungene. Jeg har fått alle tre til å skrive en hilsen inni boken til henne.Tidligere i uken falt jeg helt for denne buketten hos Mester Grønn, så den MÅTTE jeg bare kjøpe i tillegg. Jeg har ikke peiling på blomster, men jeg vet hva jeg liker...


Enkel og nydelig med frisk duft, akkurat som mottakeren:)
Det er så gøy å lage til gaver og gi dem, når man vet at de blir satt pris på.


Ha en strålende søndag!

4 kommentarer:

 1. Så lekker den puten ble! Flotte bilder selvfølgelig når de er tatt hos fotografen! Gøy at du har dette som produkter i din butikk, det er jo som du sier en kjempeflott gave!

  Ha en fin søndag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for koselig kommentar:) De som har fått slike har i allefall blitt veldig glad for det, en litt annerledes og personlig gave!

   Slett
 2. En kjempefin og original gave! Om ikke bestemor blir glad nå, har hun et hjerte av stein.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hun ble kjempeglad, nesten på gråten:)

   Slett