søndag 15. desember 2013

Hei igjen!

Ja, jeg hadde visst en blogg ja.....
Den gikk litt i glemselen kan man si! Er fremdeles kreativ, men ikke lengre like produktiv. Epla butikken er stengt og strikkepinnene lagt på loftet til neste gang. For det blir en neste gang! Det vet jeg.
Jeg vet bare ikke når.

Jeg kommer til å blogge videre, men ikke om håndarbeid. Hvilken retning bloggen tar, vil tiden vise. men dere er alle velkommen til å følge med videre:)


3 kommentarer:

 1. Jeg kjenner til den "long time no see"... Jeg har vært fraværende siden i sommer. Jaja. Synd eplabutikken din er stengt. Noen stenger, mens andre lager flere. Jeg er den andre typen ;) Jeg har nå 2 eplabutikker, begge med smykker, men du og du så forskjellige de er. Ønsker deg lykke til videre, og skal følge med på veien din videre. Julehilsen fra Marianne

  SvarSlett
  Svar
  1. God jul til deg også! Jeg har startet en annen blogg som overhodet ikke er en kreativ greie, mer en alt mulig blogg. Lar siden min ligge åpen, kjekt å gå tilbake å lese innimellom.

   Slett
 2. This is very interesting news, i like this article
  Công ty TNHH Thương Mại Bùi Minh với kinh nghiệm gần 10 năm chuyên cung cấp thiết bị vệ sinh. Bùi Minh luôn đảm bảo mang đến khách hàng những sản phẩm chính hãng, chất lượng cao. Nhận được sự yêu thích và ủng hộ của khách hàng.
  bồn tắm massage
  Top Gạch
  American Standard
  Youtube Bùi Minh
  phòng tắm

  SvarSlett